WordPress 

Wil je een WordPress website maken of kun je wel wat hulp gebruiken?

WordPress: appeltje-eitje, toch?

WordPress is gemaakt om een eindgebruiker ​-dat ben jij, de zelfstandige ondernemer- er zo eenvoudig mogelijk mee te kunnen laten werken. Ik schrijf met opzet 'zo eenvoudig mogelijk' omdat daar nog al eens te gemakkelijk over wordt gedaan.

Als een WordPress website eenmaal gemaakt is dan is het inderdaad heel eenvoudig om de website vervolgens van nieuwe inhoud te voorzien. Als hij eenmaal gemaakt is....

Een goede WordPress website​ maken die er goed uitziet maar veel belangrijker nog, die doet wat hij moet doen, klanten voor je aantrekken, dat is niet zo heel eenvoudig. Natuurlijk kun je alles zelf uitvinden, het staat allemaal wel ergens op internet. Maar de informatie is gefragmenteerd, hier een stukje, daar een stukje en vaak is het niet eenduidig.

De dingen die op internet staan zijn de simpele dingen maar als je je website op en top wilt hebben en wil gebruiken als je eigen marketing- en verkoopafdeling, komt er meer bij kijken.​ Een website maken die van A tot B gaat kan vrijwel iedereen, maar een website die van A tot Z gaat, daar help ik je bij. 

Maar ook een bestaande website kan soms problemen hebben: de website werkt niet meer na een update van een plugin of thema, een nieuwe plugin blijkt toch wat lastiger in te stellen dan gedacht, de wens om de layout van de website te veranderen, of je hebt een wijziging gemaakt en die werkt heel anders uit dan je gehoopt had en je wilt terug naar de oude situatie.  Je kunt er vast zelf nog wel een paar noemen.

Vind je het onderhoud van je website moeilijk en hoop je maar dat het allemaal goed blijft gaan? Huiverig bij iedere update die je moet doen? Of doe je ze daarom maar niet?

In die situaties kan ik je helpen. Kies hieronder waar je meer van wilt weten.