Heb je een WordPress website maar draai je in rondjes omdat je het even niet meer weet?


Je WordPress website doet niet wat je wil?

Je bent al tijden ermee bezig en soms lukken er een paar dingen wel maar het kost je (te)veel tijd om je website goed op de rit te krijgen. De informatie is overal op internet wel te vinden maar dat is ook gelijk het grote probleem: de informatie is versnipperd en vrijwel nooit in een vorm die je kunt gebruiken. Heb je problemen zoals ik die hieronder noem?

 • Heeft Je website onvoldoende aanmeldingen, inschrijvingen of levert hij te weinig of geen klanten?
 • ​Was je vol goede moed begonnen met de bouw maar je liep ergens tegenaan waardoor je niet verder kwam?
 • Twijfel je of je website nog wel up to date is qua inhoud en techniek?
 • Heb je nog geen website en wil je weten hoe je het beste kunt beginnen?

Kun je een helpende hand gebruiken bij WordPress?

Ik weet zeker dat het verstandig is om hulp in te roepen. Het kost je wat geld maar dat is een investering in kennis die je gaat opdoen en in je website. Een investering die je snel terugverdient.

Ik kan je helpen met:

 • WordPress vragen en problemen die je hebt
 • Formuleren van de kernboodschap voor je doelgroep
 • Bepalen van je diensten/producten voor je doelgroep
 • SEO en online zichtbaarheid verbeteren
 • Opzetten en inrichten van je e-mailmarketing
 • Beveiliging van je WordPress website
 • Sneller maken van je website
 • SSL certificaat inrichten

Als ik je in ±10 minuten kan helpen dan is dat gratis. Gaat het langer duren dan is een strippenkaart de beste oplossing. Je kunt het beste contact met mij opnemen via Facebook Messenger; als je onderaan het scherm klikt op 'Kan ik je helpen?' dan kun je mij een Facebook bericht sturen. Geef kort aan wat voor probleem je hebt dan neem ik snel contact met je op. Als ik online ben en tijd heb reageer ik gelijk 🙂

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier op de contactpagina of het formuliertje onder in de footer van iedere pagina.

Strippenkaart WordPress ondersteuning

Geldig: 1 maand​

Korting 10%

€ 135,00

Geldig: 3 maand​en

Korting 15%

€ 250,00

Geldig: 12 maand​en

Korting 20%

€ 480,00


Wil je een keer vrijblijvend met mij praten? Dat regel je eenvoudig zelf. Kijk waneer jou het beste uitkomt en maak een afspraak in mijn agenda.