Gratis analyse van je website

​Gratis analyse van je website

Benieuwd naar hoe jouw website het doet?

Een website moet voor je werken; zo simpel is het voor mij. Zo moet mijn eigen website mij helpen om een constante stroom van potentiële klanten aan te trekken. Mijn website moet mijn systeem van werken herbergen zodat ik efficiënt kan werken. Mijn website is mijn platform: mijn kantoor, secretaresse, marketing-en verkoopafdeling én mijn financiële administratie. Mijn website moet mijn leven makkelijker maken omdat ik tijd over wil houden voor leuke dingen. Kun jij je hierin vinden? Wil jij ook dat je website echt voor je werkt en je helpt je doel(-en) te bereiken maar twijfel je of je website dat wel (voldoende) doet? Ik analyseer je website gratis  op drie punten:

icoon gebruikerservaring

Gebruikerservaring

Dit is het gevoel dat een bezoeker meekrijgt bij het bezoeken van je website. Een goede gebruikerservaring geeft een positief gevoel en verliest de wensen niet uit het oog.

icoon inhoud

Inhoud

De inhoud van je website moet de bezoeker vanaf het eerste moment bevestigen dat hij op de goede website is beland. En er moet een natuurlijk pad zijn naar een actie. Bijvoorbeeld iets aanvragen, iets kopen etc.

icoon seo

SEO

Hoe doet je website het op SEO-gebied? Een analyse van pagina's, artikelen en afbeeldingen.

Spelregels van de website analyse

Er zijn een paar regels. Ik beoordeel je website professioneel en dat houdt in dat ik daar behoorlijk wat tijd in steek. Ik verwacht daarom van jou dat je goed nadenkt over je antwoorden op de vragen in het formulier.

  • Je moet eigenaar zijn van de website
  • Je bent zelfstandig ondernemer
  • Je bent trainer, coach, therapeut, adviseur etc.
  • Je hebt er geen moeite mee dat Ik de uitkomst van de audit gebruik op mijn website
  • Ik kan je niet garanderen dat ik je website snel beoordeel; dat is afhankelijk van mijn beschikbare tijd.

Wat de website analyse jou oplevert

Je krijgt van mij een rapport met mijn bevindingen, aanbevelingen en suggesties voor verbetering.

Dat rapport is ingedeeld in drie hoofdstukken:
  1. Gebruikerservaring van de website
  2. Inhoud van de website
  3. SEO audit van de gehele website (pagina's, artikelen en afbeeldingen)
 

Hoe gaat het verder?

Klik op de knop hieronder om de analyse aan te vragen. Om het proces en de afhandeling voor mij eenvoudig te houden loopt je aanvraag via mijn webshop. Na het klikken op de knop wordt je doorgeleid naar de pagina in mijn webshop waar je je gegevens invoert en de 'bestelling' afrondt. 

Hierna krijg je een bevestiging per e-mail en je wordt doorgestuurd naar de pagina met een formulier waarin ik een aantal vragen aan je stel over je bedrijf.​ De antwoorden zijn belangrijk want ik gebruik die antwoorden om mijn advies zo specifiek mogelijk te maken. Ik vraag je daarom ook om de vragen niet 'even snel' te beantwoorden maar er goed over na te denken.

Als je de antwoorden hebt ingevuld en het formulier verzonden hebt ga ik je website analyseren. Afhankelijk van mijn beschikbare tijd én het aantal aanvragen kan dat binnen één week zijn maar het kan ook langer duren. Ik streef naar maximaal 4 weken.